Rapiri internationale de copii

Procedura de rapire internationala de copii este reglementata printr-o conventie semnata la Haga si se refera la situatiile in care un copil este luat din tara sa de domiciliu si dus in alta tara, fara consimtamantul parintelui sau. Scopul final al procedurii este intoarcerea copilului in tara sa de resedinta obisnuita.

Dreptul familiei

Familia a fost definita ca o forma de relatii sociale dintre oamenii legati intre ei prin casatorie sau rudenie iar din familie fac parte sotii, parintii si copii, precum si, uneori, alte persoane intre care exista relatii de rudenie.

Litigii cu profesionisti

Litigiile cu profesionisti se refera la procesele cu toate categoriile de persoane sau persoane juridice care au activitatea profesionala. In aceasta categorie se incadreaza diferite tipuri de conflict precum: somatii de plata, pretentii, excluderea sau retragerea asociatului.

Mediere si solutionarea conflictelor

Medierea este o procedura care implica partile din conflict. Acestea isi expun perceptiile asupra conflictului, punctele de vedere fata de conflict si propriile propuneri cu privire la eventualele solutii. Rolul unui avocat in cadrul medierii este acela de a stimula medierea, de a da vigoare negocierii partii pe care o asista, de a determina participantii sa se implice activ in cautarea unui acord, de a pune in valoare optiunea si punctul de vedere al partii pe care o asista.

Drept penal

Dreptul la aparare, principiu fundamental al dreptului penal prevazut in Constitutie, este garantat invinuitului, inculpatului, precum si celorlate parti in tot cursul procesului penal. Alaturi de un avocat penal sunteti sigur ca organele de cercetare va vor asigura deplina exercitate a drepturilor procesuale in vederea administratii probelor necesare in aparare.

Servicii de traducere

Orice companie care demareaza un proiect de traducere, localizare sau ia hotararea de a se extinde pe o piata externa, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de traducerea anumitor informatii sau documente. Oferim servicii complete de la traduceri autorizate pana la traduceri legalizate in limbile engleza si italiana.